Videti jedan post
Star 17.10.2011, 11:19   #5
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma, mene ne interesuje skupa oprema, nemam u planu da radim koncerte. Nego, nisam stavio znake navoda za miksetu koja počinje sa 4 nule, pa opet ispade zabuna. Skup je to „sport“ za mene. Mislio sam da je smajli dovoljan znak... Nebitno.
Ako bih se odlučio da se malo osavremenim i zvučno poboljšam pre svega sa drugom digitalnom miksetom, mogao bih da investiram okvirno još maksimalno 1000 €. A, za takav korak morao bih da imam stvarno jak razlog, tj. ta druga mikseta bi morala da ima osetno bolji zvuk, a poželjan bi bio i dual kompresor po kanalu.
Radim sa bendom, tezgarim, ne radim koncerte i nemam tako nešto u planu u narednom periodu. Ko zna za dalje...
16ch. Presonus StudioLive nisam imao prilike da čujem. Ovo je mikseta koja me intrigira od kako se pojavila. Ne znam ko je ima. Ako si na njega mislio. Koja je suštinska razlika između modela 16.0.2 i 16.4.2?
Nemam nameru da pređem na analognu miksetu. A, svim korisnicima analognih mikseta bih preporučio da obavezno koriste i neki comp/limiter za master out. Da bi što ređe kupovali ili servisirali zvučnike. Svaku paru vredi.
P.S. A, da ne odemo previše u off topic... Ovu temu sam postavio sa ciljem da se bar malo razbije fama o digitalnim miksetama i da se javno obavestim (), uz stručne komentare i ocene korisnika, gde je mesto Yamahi 03D u odnosu na srpski (možda i balkanski) standard - Dynacord!
djlabomi je offline   Reply With Quote