Sto se tice dogodovstina kod nas, to malo bolje od nas muzicara znaju fotografi i kamermani koji su svjedocili povracanju fante po vjencanici na sred oltara, u sred vjencanog cina i recimo rasplakane mlade na oltaru, jer je svecenik nagrdio sto je umjesto uzimam rekla da. Sad u petak u svatovima gdje smo svirali po danu, kad smo dosli po mladu bila je jedna zanimljiva situacija, doduse nevezana za nas muzicare. Mladozenja se zvao Frano, onako po starinski, al' jbg, tako pisan kod maticara i to je. I u satoru kod mlade na stolu gdje sjede mladenci hrana, djakonije, torte i ostale kerefeke. Na jednoj torti onako cokoladom ispisano FRANJO i ime te mlade koju je zenio. I ono, sad mi sviramo, pjeva se, igra se, mladenci cupkaju iza stola, ispred ujaci, stricevi, strine itd. Kad u neka doba, u sred tog veselja neki njegov stric ili ujak provali na torti visak slova i ni pet ni sest, pred svim onim ljudima skide prstom ono cokoladno J i poliza prst. Na torti je ostao krater barem centimetar dubok, al' jebiga nek je pravopis ispostovan

Naravno, posto ja uvijek u takvim situacijama imam navalu histericnog smijeha i ne mogu ga suzdrzati, na sav sam se glas nasmijao. Sreca pa nisu provalili