Citat:
Originalno postovano od milence
kadame neko pozove na svirku ja sam zahvalan i ostalo je moja briga kolko ko da to je moj moto ne oguliti narod nego ko se lati za novcanik taj i srcem daje toliko sam sviro ali jos cijene nisam reko danas sam sviro u svatovima u becu na girtlu kafani bivseg boksera sekovica i za 3 sata dobio 430 eura pa sta reci nego hvala gazda sto si mene pozvao pored toliko konkurencije veoma jake ali ja sam nesto posebno nisam profi nego amatrcina zesca samo sviram dusom i pjevam srcem ne ZARADIM NEGO DA BUDE VESELO OOK A SVE TO NAROD ZNA OCJENITI ZATO SMATRAM DA NIJE BITNO ZNATI SVIRATI NEGO ZNATI POKRENUTI MASU I DRZATI NAOKUPU DA SVI PJEVAJU MALO NESKROMNO ALI MALI BOG SAM ZA TAKVE SVIRKE JA I MOJA DALAPPA VREDNIJA OD MERCEDESA IMAM SVOJU PUBLIKU I DOSTA ZAISTA KAD SE ZASITIM SNIMICU CD ZA MOJU UNUCAD I DOSTA STO SAM SANJAO TO I OSTVARIO ZELIM SVAKOM MUZICARU DA VOLI ONO STO RADI I KAD KRENE DA SV IRA NEK TO RADI ZATOSTO VOLI SAM SEBE DA SLUSA I NEMOJTE SE TRPATI TAMO GDJE NISTE DORASLI POSTUJTE BOLJE OD VAS NE ZAVIDITE NIKOME I ETO USPJEHA HVALA NEMOJTE NISTA RUZNO SHVATITI MENI JE SVEJEDNO DAL SVIRO U STANU ILI U KAFANI JA VOLIM MUZIKU I UMRECU SA NJOM
|
Stvarno misli da nije bitno znat svirati ?