Videti jedan post
Star 14.10.2011, 11:25   #3
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Opet mi ti nisi dao pravi argument zasto ne treba uzeti Kronos?Pusti se poklopaca i tih prica bre i prestanite vise da pljujete po klavijaturama i da odvracate ljude od istih tipa nije za tebe nego je za ovoga ili onoga!!!Kao prvo boja ima toliko da ne mozes za tri dana da ih preslusas posteno a od istih boja mozes napraviti i zujalice za narodnu muziku a i vrhunske tehno boje da ne ubacis ni jedan sempl sto je tebi vidim strano!Potamento,editing,sempler i sve ostalo treba za ''NASU'' muziku kao sto se ovde prica je vrhunski odradjeno ali ''NASA'' muzika nije samo Dragana Mirkovic i Vragolanka tako da nam je mnogima potreban i vrhunski klavir,rhodes,distorzija,clean gitar i padovi i sve ostalo sto se koristi u ''NASOJ'' i onoj ''NJIHOVOJ'' muzici!Ovo je pod navodnicima zato sto ne znam jos sta je ''NASA'' a sta je ''NJIHOVA'' muzika!Kao drugo uopte nisi upucen u razlike Kronosa i proslih modela da bi sad ovde ti davao komentare jer ste i M3 ispljuvali posteno a 90% sviraca ne zna pola opcija u njemu,ubaci sredjen set sa tercama i vozi a ovde ga pljuj na sva usta!Ponavljam ti jos jednom pre nego sto opet pocnes da pljujes po ozbiljnim komentarima koji ce da KORISTE I POMOGNU ljudima i ore nego sto ponovo pocnes da pljujes po najozbiljnijim klavijaturama daj mi opravdane argumente za sve to sto kazes ili se bolje ne oglasavaj u ovoj temi i zdravo!!!
Ledeni (22.01.2013)