Opet mi ti nisi dao pravi argument zasto ne treba uzeti Kronos?Pusti se poklopaca i tih prica bre i prestanite vise da pljujete po klavijaturama i da odvracate ljude od istih tipa nije za tebe nego je za ovoga ili onoga!!!Kao prvo boja ima toliko da ne mozes za tri dana da ih preslusas posteno a od istih boja mozes napraviti i zujalice za narodnu muziku a i vrhunske tehno boje da ne ubacis ni jedan sempl sto je tebi vidim strano!Potamento,editing,sempler i sve ostalo treba za ''NASU'' muziku kao sto se ovde prica je vrhunski odradjeno ali ''NASA'' muzika nije samo Dragana Mirkovic i Vragolanka tako da nam je mnogima potreban i vrhunski klavir,rhodes,distorzija,clean gitar i padovi i sve ostalo sto se koristi u ''NASOJ'' i onoj ''NJIHOVOJ'' muzici!Ovo je pod navodnicima zato sto ne znam jos sta je ''NASA'' a sta je ''NJIHOVA'' muzika!Kao drugo uopte nisi upucen u razlike Kronosa i proslih modela da bi sad ovde ti davao komentare jer ste i M3 ispljuvali posteno a 90% sviraca ne zna pola opcija u njemu,ubaci sredjen set sa tercama i vozi a ovde ga pljuj na sva usta!Ponavljam ti jos jednom pre nego sto opet pocnes da pljujes po ozbiljnim komentarima koji ce da KORISTE I POMOGNU ljudima i ore nego sto ponovo pocnes da pljujes po najozbiljnijim klavijaturama daj mi opravdane argumente za sve to sto kazes ili se bolje ne oglasavaj u ovoj temi i zdravo!!!