Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
|
O tome i pricam, Kronos je vrh stvar, a izjave tipa predlozi mu da kupi dx11 mi sugeriraju da su moji postovi nedovoljno i sturo shvaceni, te da se iz konteksta izvlace zakljucci. Dakle, ako postoji namjera da se sa Kronosom svira samo nasa muzika, cuvajte pare u dzepu, jer necete iskoristiti ni 10% njenih mogucnosti. Mjesto da se koriste inovacije Kronosa, kao sto su npr. ono simuliranje poklopca klavira i ostale mogucnosti bogatog editinga, nasi ljudi ce ubaciti samplove instrumenata koji se sada krecu oko 100-200 eura u vrh glave, ubacice harmonike koje imaju na tr-u ili le-u i kako onda potpuno koristite Kronos? Koji ce mi moj Mercedes S klase u garazi ako cu ga koristiti samo da u njemu slusam radio i grijem/hladim se klimom, a da ga nikako ne vozim? Nama Balkancima ne trebaju ovakve mocne masine, ali jbg, stvar je sviraca hoce li ga uzeti ili nece. Jedino je opravdanje da dobro radis, pa ces ga skoro isplatit ili da od ostalih prihoda imas para, pa sebi mozes priustit taj luksuz.