Ja se u potpunosti slazem sa kolegom Dell-om, to je i moje misljenje, a druga stvar, kada sam ga probao u radnji, nije problem sto je on skup, jer on stvarno i vrijedi te novce, nego je problem u nama, opet cemo ubaciti semplove od 3-4 mb, eto nek su i od 15 mb ili od 100 svejedno, i opet ista stvar, vrtimo se u krug... Ali od tvornickih boja sto je Kronos predstavio, ja sam ne odusevljen, nego PREODUSEVLJEN, Konacno je Workstation postao (hajde da se tako izrazim) WORKSTATION! Takodje je (po mom misljenju, a svatko ima svoje misljenje) grijeh uci u kafanu(svadba,mature, bla bla bla bla bla) sa ovakvim strojem, jer ce se opet ubaciti semplovi (od ovoga sto sam gore naveo) i nikad necemo biti zadovoljni i uvijek ce to zvucati isto... A ono sto on nudi za (narodnu) muziku je 0, ali za klasiku, za zabavne poput (Joksimovic,Samardzic,Gibonni,Oliver Dragojevic, itd itd...), vise spada(po meni opet kazem) u tu klasu, jer ima tocno ono sto se u tim izvedbama i trazi, dosta efekata, dosta boja poput bellova,sweepova,leadova itd itd itd.... Klavira,stringsova itd itd itd..... Naravno konkurencija je velika, a tu su i yamaha,roland,kurzweil itd itd i upalite klavir i u fantoma g6 i u yamahe xf i kronosa, niti jedan nije isti, svaki je razlicit, znaci nekome ce se svidjeti masniji nekome, tanji zvuk klavira itd itd, ali kronos ima sve to (opet kazem po mom ukusu).... Svakome tko kupi ovakav stroj(KRONOS) zelim svu srecu da ga sto prije otplati i da zaradi s njim brdo love, kupi auto i kucu i stan i svasta nesto

eto tako, nista novo nisam napisao... ali eto