Videti jedan post
Star 06.10.2011, 00:34   #4
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Definitivno je ovde presudila konstrukcija Polyhorn-e koja izuzetno dobro usmerava zvucni spektar i pojacava ga po principu turbopunjaca-sabija zvucni pritisak u dosta malih kanala i tako usmerene izbacuje ravnomerno po celoj povrsini horne(moje vidjenje)-naravno da je Turbosound poznat po eksperimentima i projektima koji su usko vezani za produzavanje puta zvuka kroz razne tunele i horne i samim tim povecanjem efikasnosti samih komponenti-i odlicnim proracunima diley-eva izmedju njih samih-pa samim tim i postizanjem max.ucinka celokupnog zvucnog spektra koji istovremeno u svim opsezima ujednaceno vremenski stizu na izlaz iz horni.Ukratko-Precision Device komponente-odlicne horne-ozbiljan izbor pojacala i dsp procesora(MC2,Crest audio,Labb Grupeen,QSC-XTA,Dolby Lake i Bss dsp)i naravno set up istancan do detalja-TSW 218 sub-ovi i 15" zvucnici u Aspectu 500 su u kontra fazi u odnosu na mid-hi-kada se TA 500 koristi u 3 amp activ rezimu i driver je u kontra fazi-diley na TSW 218 basu je 0,540ms a na mid-hi opsegu 2,240 ms-postoje i korekcije sa param.eq ali to je stvar ukusa i promenljiva je vresnost(dok crossover i diley nisu).Jako mi se dopala azurnost ljudi iz Turbosounda-dobili su informaciju od kolege Marjana da posedujemo ovaj sistem-pozvao me je izvesni gosp.Martin Reed-i trazio podatke od firme i koji sistem imamo-stavili su nas na njihov Rental Network mrezu na njihovom sajtu i kada mi nisu bili jasni neki detalji oko podesavanja procesora kontaktirao sam mail-om njihovu sluzbu za tehnicku podrsku-u roku od pola sata sam dobio sve odgovore-kontaktirao me je Chris Kmiec-Apllication and Support inzinjer-to je dokaz koliko je ozbiljno pridjeno samom njihovom proizvodu i njegoim rezultatima u realnom svetu...Pa kako onda da nekosta toliko i da neradi preozbiljno-razmislite o ovome kada postavite pitanje prodavcu opreme a on vas gleda "bledo"...
http://www.turbosound.com/docs/distr...Rental+Company
Grafički Fajlovi
File Type: jpg aspect okacen 2.jpg (92,2 KB, 29x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg aspect okacen.jpg (70,0 KB, 26x skinuto)
Highslide JS
sinisa kg je offline   Reply With Quote