Videti jedan post
Star 05.10.2011, 01:31   #3
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Vlado buraz slazem se sa tobom u potpunosti i znas da sam uvek za pravdu!!!Ova tema je otvorena za komunikaciju izmadju ljudi koji imaju klavijaturu da prenesu svoje utiske,impresije,zapazanja i slicno a ne da je ocenjuju oni koji je nemaju i koji nisu ni jednom izasli da odrade svirku sa njom!Od samog starta posto sam je prvi kupio u Srbiji prenosio sam njene i dobre i lose strane tipa od propusta u OS do promenjenog rasporeda dugnmica i svega ostalog bilo da je dobro ili lose!To sto sam ja impresioniran je zato sto nudi mnogo vise nego svi prethodni modeli koje sam imao i imam pravo da to kazem jer sam ih sve izmenjao i svirao dugo vremena a treba malo porguglati pa se moze videti sta kazu svetski poznati muzicari i ostali kriticari da bi je ovde pljuvali neki koji su je mozda videli u radnji i sprobali onako na 20-tak minuta!Lepo sam postavio vokalist sredjen za Pa3 i oni koji ga imaju i koji su skidali oceniuli su lepo to i mislim da sam dosta toga uradio ovde korisnog na forumu da sam zasluzio da zaobicu pojednici sa nekim levim komentarima!Posle toga nabavili su je i drugi pa je bilo polemike izmedju nas ali polemisemo mi koji je imamo i na kraju smo se svi usaglasili isto ali me mnogo nerviraju komentari e meni se to ne svidja kako zvuci,e ti ovo ili ono i onda moram da puknem jbg i da bude sta bude ali cu ostati pri svom stavu do kraja jer sam takav!

Promijenjeno od Marco7 (05.10.2011 u 01:34 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote