Videti jedan post
Star 04.10.2011, 14:21   #635
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 883
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Definitivno bi trebalo poceti davanje BANanica svima onima koji pisu kojekakve gluposti,ovo ili ono,a ne znaju ni koliko ima pa3x oktava!!!
Zasto se komentarise neke nebulozne stvari,bez cinjenica,i dokaza???
Mislim da je krajnje vreme da se nekolicina clanova mane corava posla,i ovde trebaju da se ostavljaju samo direktni,konkretni,jednostavni,i konstruktivni odgovori i komentari clanova koji poseduju pa3x,jer samo na taj nacin ce se pomoci onima koji koji bi kupili tu spravu,a ne smeju jer se nadju pojedicni koji nemaju veze-s*vezom,ili ono:"dosao sam kod ortaka koji ima pa3x i DRK-DRK-DJON pola sata..."I sad sam popio svu pamet sveta i znam kakva je to sprava i sta nam sve nudi u kucnoj ili profesionalnoj varijanti!!
Dati 3500e(koji evro manje-vise),je velika hrabrost,a taj koji da taj novac,ocekuje od te sprave MAXIMUM u svakom pogledu,mozda i da kuva kafu u pauzi izmedju 2 pesme.
Posto pratim od pocetka ovu temu,bilo bi veoma fer i korektno ubuduce od clanova da se uzdrzavaju od suvisnih komentara tipa"pojeo ga pa800,ili tyros3,4..."jer takve stvari nisu od nikakve koristi nikom od nas.Ako se to i desi,ja licno ocekujem od tog clana da objasni sa veoma konstruktivnim odgovorom i dokazima zasto je onda sprava od oko 1500e"pojela"pa3x u svakom pogledu,a ako iole ne zna da da dokaz,ja bih ga licno banovao na narednih god dana!!
Izvinjavam se sto sam otisao u off topic,ali imao sam potrebu da napisem ovako nesto,i molim sve clanove da se pridrzavaju teme bez previse pametovanja,i mudrovanja! Hvala i pozdrav!!