Citat:
Originalno postovano od tranzit
I... da ne bude zabune, pod rukom mi je i PA3X i Tyros 4 i Audya 5 i Wersi Pegasus, a u cosku, pod tankim slojem prasine, stoji i PA2X. Sve sam ih cuo i slusam, svi su oni "dobri"... ali samo "dobri", sem PA3X. On je "vrlo-dobar".
|
Pa ti Brate bar imas uslova da nam napravis neko "audio poredjenje" sprava kroz kratke snimke,ne znam zasto gubimo vreme na suvisnu pricu?
Pada mi jedna stvar na pamet...prica se tu o kojekakvim dodatim opcijama na klavijaturi i slazem se da je pa3 najsavrseniji sto je u skladu i sa godinom proizvodnje,medjutim to mnogim sviracima ne znaci nista,ljudi sviraju a ne bave se produkcijama u studiju i audio inzenjeringom i tu lezi zeka,a pa3 je namenjen prvenstveno sceni i svirci,sutra ce da odu u kafanu,cuju Cortana ili Kosmajca i neku farbicu od pre 20 godina i oduseve se i sutra traze taj sempl za pa3,imamo takvih primera ovde milion i ceo Maxx audio i more opcija spakovanih u 3000 eura pada u vodu...neki su ovde spremni da na osnovu toga sto su dali lovu,kupili spravu (bilo koju,ne mora da buda samo pa3) uzmu i poubijaju se za svoje tvrdnje da je to najbolja sprava,mnogo bolja od svih,da su sve ostale ovakvi i onakve i sve je to ok ali,fale konkretni primeri svega toga,o tome pricam od pocetka teme,dajte argument za tvrdnju da oni koji ne znaju nesto nauce,a toga nema,uglavnom stoje prazne price i svadja,totalno nepotrebno...
Ako smatrate da se preko audio snimka sprave bas nista ne cuje onda se uzdrzite i od praznih prica i komentara...ja ne mislim da snimak nije referentan,mozda nije 100% ali je dovoljno za osnovnu informaciju...
I jos jedna stvar koju citajuci temu moram da napisem...ne zanima me ko ce se naci prozvanima ali sve najljubaznije molim da se uzdrze od frustriranih izjava,izleta besa i optuzbi na racun ovog i onog...nismo tu da budemo ljubomorni i zavidni jedni na druge nego da se druzimo i pomazemo jedni drugima koliko mozemo...ko ne zeli da se druzi ne mora da nas posecuje,hvala