Videti jedan post
Star 15.09.2011, 20:08   #4
MikiB
Vredan član društva

MikiB's Avatar

Registrovan/a dana: 30.10.2008
Mjesto: Vojvodina
Godina: 44
Downloads: 1416
Uploads: 55
Rekao HVALA: 77
Zahvalili mu 37 puta u 36 Postova
Instrumenti: Tyros 4 Black & Motif XF
Interesi: muzika
MikiB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MikiB pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Dali si kolega cuo "uzivo",tyros?A dali si cuo uzivo Pa1xpro?Ako jesi onda ti najbolje znas sta ti treba da menjas.Ja imam Pa1xpro i ja sam s njime zadovoljan i imam i Fantoma Xa kao solo i to mi je fenomenalna kombinacija(bar meni).Imas za korga materijala brdo.Semplove u ritam sekciji(bas,bubanj,Loop...) i ja to sve imam i znam sta ima od materijala,ali prelazim na Tyrosa.Iako sam korgovac,ali Tyros mi nekako zapao za oko(i uho).E sad,to je moje misljenje o tome,samo ti kazem da neces se pokajati ako uzmes bilo sta od te dve klavijature.Ok su semplovani bubnjevi u setu,ali ko to primecuje..naravnio mi sami.A ko drugi?A i stavices dobos od Rolanda u Korga (primer),a sad imas Va-76.Pa onda se vracas na isto?Ako kupis korga stavices bubanj od Tyrosa pa onda bolje uzmi Tyrosa i promeni komplet Zvuk.Na moj pa1xpro koristim samo 2 drum kits-a,a to je pod 1:Roland,a pod 2:yamaha-Tyros.Toliko o semplovima u ritmu.Mada nekazem da je to lose,da nebi neko pogresno protumacio.Mozda ti nece pomoci ovaj moj post a mozda ti i pomogne.Srecno