Videti jedan post
Star 09.09.2011, 15:31   #7
smuchac
Odomaćeni član

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Sve sam to napravio i jako se dobro kontam u sve to jer popravljam računala već skoro 10 godina.
Kad skinem Yamahine drivere i Realtek i onemogućim zvučnu,bude hrpa upitnika. Tad sam instalirao drivere s CD-a koji je bio s matičnom pločom. Zvuka ima i sve 5 samo MIDI nemam tj ima ona dva uskličnika. Zato sam i skidao novije drivere i opet ćorak. Pa one kb888 bla bla updateove,razne codece,patcheve i svašta nešto al opet ćorak. Sve u svemu,sve je radilo dok nisam Yamahu instalirao a sad vise ne radi uz sve moguce štoseve i trikove koje znam i ne znam. Ubrzo cu rusit Windowse pa ce sve opet bit dobro,samo me strah da se stvar ne ponovi kad na nove Windowse metnem Yamaha USB MIDI drivere. Volio bih da imam defaultni MIDI playback device i da mogu s kompa slusat .mid i .kar fajlove i da kad ukopčam klavijaturu da imam izbor između nje i MIDI playback device s ploče što sam zapravo i očekivao,al izgleda da sam se zeznuo. OS je Xp SP 2,zvučna je Realtek integruša,ploča Asrock al nebitno je sad sve da pisem modele i ostalo kad jednostavno ne ide. Čak sam okrenuo i 30-ak foruma naokolo i mnogi savjetuju rušenje Windowsa što ja nikad ne uzimam kao riješenje,ali poklopilo se da moram jer su vec 4 godine pa da malo ubrzam sve skupa stavit cu nove i rijesiti problem. Bar se nadam da hoću.

Hvala svejedno.
smuchac je offline   Reply With Quote