Videti jedan post
Star 09.09.2011, 14:08   #5
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Deinstalirao sam Yamahin MIDI driver i restartirao računalo. Zatim sam instalirao najnovije drivere za svoju zvučnu karticu i ona dva nesretna (Microsoft kernel DLS Synthesizer i Microsoft kernel GS Wavetable Synthesizer) su i dalje tu s uskličnikom. Zapravo su kao instalirani ali ne rade. Onda sam na silu tisnuo neke Realtekove drivere na te dvije komponente i nestali su i uskličnici i te dvije komponente iz device managera i opet nemam MIDI playback device.
Tada sam,da se ne nerviram i razbijam glavu ponovno instalirao Yamaha USB MIDI drivere i slusam preko klavijature i sad opet,naravno dok je klavijatura uključena,u MIDI playback devices imam PSR-3000-1, i PSR-3000-2 a u Van Bascu imam uz ta dva jos i MIDI MAPPER. Dakle,opet bez klavijature ništa i nema svirke .mid i .kar fajlova sto sam dosad mogao i s MP,MPC,VLC,BS,Winamp i slicnim playerima. Jedino mi bez klavijature svira preko MIDI and Style Playera koji je dosta primitivan i nema nikakvih opcija poput premotavanja,izlistavanja tekstova i sl,pa njega ni ne koristim,mada me čudi što s njim svira...
Totalno idiotska situacija dosad neviđena...
smuchac je offline   Reply With Quote