E takve sam price hteo da cujem, a znam da ih ima svako ko je sluzio vojsku. Meni je najjace bilo kad nam je dolazio u posetu tadasnji nacelnik generalstaba, pa se cela kasarna sredjivala, krecila, popravljale zgrade itd itd... Dodje nama nas staresina ambulante i kaze morate da ocistite celu ambulantu i stacionar komplet, ne daj Boze da general udje pa vidi krs i lom. I mi, sta ces, navali napolju koliko smo mogli, a uvece navatam vojnike koji su bili u stacionaru lezali (uglavnom zuljevi i tako neka izmotavanja) i obecam im da cu im doneti pivo iz grada ako srede ambulantu i svoje sobe da se blistaju. I oni jadni navalise, ocistili sve da se cakli, i ja sta cu, da odrzim rec, odem do grada i uzmem par flasa (onih velikih od 2 litre) nekog piva, malo se nisu potukli ko ce pre da pije, mada je bilo dosta za sve. Kad ne lezi vraze, nisam video da je pivu istekao datum, auuuu majko moja... kad su zaglavili wc.... Sreca ja nisam probao, ko da mi je neko rekao da ne pijem

@grandia: druze ako imas nekih zanimljivih prica slobodno podeli s nama, nije bitno ko je gde sluzio, bitne su neke drage uspomene, one lepe...