Videti jedan post
Star 23.08.2011, 09:50   #7
beginner
Banovan!

beginner's Avatar

Registrovan/a dana: 21.10.2006
Mjesto: Cro
Godina: 37
Downloads: 67
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Roland Fantom G6 Korg Triton Le Korg PA50 M-Audio Prokeys88
Interesi: Hobiranje hobija
beginner befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Nešto od mene...

Hmm...zanimljivih iskustava se nakupi po svirkama. Zimus, svirao sam, ja mislim, najgoru svirku što je mogla biti.
Sviramo u lokalu, u kombinaciji pjevač, gitarist, bubnjar i ja na klavijaturi.
Idem redom: krenemo spajati razglas, sve spojeno sve ok, od dva "satelita" i dva bina radi samo jedna kutija. Jbmti... osim što je sama struja zezala, ni razglas nije bio u bajnom izdanju.
Ajd nekako mi to zakrpamo, čačkaj tu, čačkaj tamo i to proradi.
Krenula svirka, nakon treće pjesme, bubnjaru se procesor bubnja počeo gasit, udari po prijelazima, procesor se ugasi. Svirao je tako par pjesama dok u potpunosti nije krepucnuo procesor.
Svirao sam tu svirku samo na Le-a, sviram bass itd. i ko za vraga nisam nosio PA50, i inače ne nosim PA50 kad sviram s bendom. E reko jbmti sreću!
I onda ono, triper kombinacija nakon niza nesretnih okolnosti - snađi se druže:
Na zadnjih par tipki na Le-u sam splitovao bubanj, iza bubnja je bio bass splitovan, i skroz desno sam solirao...Nas dvojica, bubnjar i ja stojimo obojica za klavijaturom, kao izbjeglice i sviramo Le-a.
On je kuckao ritam, i to sa prekriženim rukama, jer mu je "fus" bio na desnoj strani na tipikama u odnosu na njegov fus na bubnju.
I vrh svega, gazda lokala na fajrontu sav oduševljen, deeečki, kako ste dobro svirali. Ja gledam u majmuna i ne mogu vjerovat. Došao sam kući kao sa kopanja nakon te svirke. Bože, ne ponovilo se
beginner je offline   Reply With Quote