Hmm...zanimljivih iskustava se nakupi po svirkama. Zimus, svirao sam, ja mislim, najgoru svirku što je mogla biti.
Sviramo u lokalu, u kombinaciji pjevač, gitarist, bubnjar i ja na klavijaturi.
Idem redom: krenemo spajati razglas, sve spojeno sve ok, od dva "satelita" i dva bina radi samo jedna kutija. Jbmti... osim što je sama struja zezala, ni razglas nije bio u bajnom izdanju.
Ajd nekako mi to zakrpamo, čačkaj tu, čačkaj tamo i to proradi.
Krenula svirka, nakon treće pjesme, bubnjaru se procesor bubnja počeo gasit, udari po prijelazima, procesor se ugasi. Svirao je tako par pjesama dok u potpunosti nije krepucnuo procesor.
Svirao sam tu svirku samo na Le-a, sviram bass itd. i ko za vraga nisam nosio PA50, i inače ne nosim PA50 kad sviram s bendom. E reko jbmti sreću!
I onda ono, triper kombinacija nakon niza nesretnih okolnosti - snađi se druže:
Na zadnjih par tipki na Le-u sam splitovao bubanj, iza bubnja je bio bass splitovan, i skroz desno sam solirao...Nas dvojica, bubnjar i ja stojimo obojica za klavijaturom, kao izbjeglice i sviramo Le-a.
On je kuckao ritam, i to sa prekriženim rukama, jer mu je "fus" bio na desnoj strani na tipikama u odnosu na njegov fus na bubnju.

I vrh svega, gazda lokala na fajrontu sav oduševljen, deeečki, kako ste dobro svirali. Ja gledam u majmuna i ne mogu vjerovat. Došao sam kući kao sa kopanja nakon te svirke. Bože, ne ponovilo se