Videti jedan post
Star 22.08.2011, 23:16   #8
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da se ja nadovezem na Mladju, taj USB kabal sto imas ti znacajno usporava brzinu informacije koju klavijatura salje u komp. Znam zato sto sam jedno vreme i ja svirao sa tim kablom i muku mucio, bez obzira na ASIO drajvere. Odvoj 20-30e i kupi MIDI to USB kabal, ako nadjes negde marku M Audio, i da vidis kako ce da radi masina, kao da sviras samu klavijaturu bez kompa. Uostalom pogledaj moj video sto sam stavio u demo, JuVe proba to je kombinacija sa MIDI USB kablom, neces pogresiti kabal je brz ko munja. E sad, sto se tice mesanja semplova sa kontaktom mozes mesati koliko hoces nema ogranicenja. Za banke ne bih ti znao reci, posto sam ja terao sve preko fortea preko njegovih preseta, mada mora da ima, a za komplikovanost programa ne moras da se bojis, nije mnogo komplikovan za prosecnog korisnika. Sto se tice semplova, kontakt cita SF2 format, ali ga moras importovati u program i onda ga konvertujes i dobijes sempl sa .nki ekstenzijom, sto je ekstenzija bas tog programa, kontakta. I onda sa tom bojom radis u kontaktu sta hoces dalje....

Promijenjeno od yamahapassion (22.08.2011 u 23:17 sati)
yamahapassion je offline   Reply With Quote