Tema: vojni rok...
Videti jedan post
Star 22.08.2011, 18:48   #7
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ja sam vam dečki moji bio u ona lijepa vremena dva puta putovanje od bačke topole do pasuljanskih livada pa kad dođemo tamo ode ekipa da vježba a ja sam bio vezista mi ostajemo da se dosađujemo
najbolje od svega su prijateljstva koja su ostala sjećam se dočeka nove 87 adnan iz sanskog mosta kocić dragan iz leskovca i ja iz bos šamca nabavili pive i u wc-u dočekali novu napili se ko majke a ja još bio i dežurni to je dok sam bio gušter (septembarac sam bio)pa ovi stariji uvalili gušteru da bude dežurni a ja se naroljo pa sutra sranje dolazio pukovnik u obilazak a dežurnog nigdje i kad su me našli problem ali za starije desetare kao su takvo šta prepustili mladom vojniku za novu
posle je bilo svirke priredbe a to se tad pogotovo cijenilo a ja sam volio da pjevam da glumim sviram samo da ne puzim za mog vojnog roka moja klasa imala 4 marša tri po 30 km i jedan od 40 a ja nisam bio ni na jednom sve zahvaljujući pjesmi

joj duga priča i ostalo je samo ono ljepo a ružno je nestalo ko da nikad nije ni bilo
martinez je offline   Reply With Quote