Evo kolege, posto su vecina clanova na ovom sajtu muskog pola, otvaram ovu temu da se podsetimo tih dana u vasem zivotu. Dakle, gde ste sluzili, koliko dugo, koji rod, ili ako imate neki zanimljiv dogadjaj da ispricate ili neku zanimljivu osobu da pomenete... da je bilo tesko, bilo je, ali ipak mislim da svima u secanju ostanu samo oni lepsi trenutci (druzenje, zezanje, avanturice itd... hehehe), a siguran sam da svako iz vojske ima bar jedno poznanstvo i stekne prijatelja sa kojim posle ostane u kontaktu.
E, da, samo bih molio kolege koje je u sluzenju vojske zakacio rat, i koji su imali neprijatna iskustva da ne pisu o tome u ovoj temi, jel ja sam prvenstveno otvorio temu da bi evocirali neke stare uspomene i setili se nekih prijatnih trenutaka.
Ovako, ja sam vojsku sluzio 2002/03, septembarac, rod sanitet. 9 meseci, 3 meseca NS, 6 meseci SU. Najlepse uspomene su mi verovali ili ne sa terena gde smo bili oko 2 nedelje u sumi, prirodi odseceni od bilo kakvog vida civilizacije, ali je zato bilo zezanja i druzenja na pretek. A bilo je i devojaka u toku sluzenja, naravno

Inace u NS sam sluzio u zgradi sa sadasnjom zvezdom granda Nemanjom Stevanovicem, mada je on tada bio anonimus, ali je bio ok decko i s njim je uvek bilo i svirke i pesme... A u SU sam sluzio sa sadasnjim ministrom Oliverom Dulicem i mogu i za njega reci da je bio takodje super lik.
Eto, ako ima neko nesto da podeli, izvolite...