Videti jedan post
Star 17.08.2011, 11:26   #513
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od Marco7 Pokaži Post
@Vule
Prodaj Korga i uzmi Rolanda da imas sirinu i plus ce ti ostati lepe love od kompenzacije
Znas Maki da mi cesto ova ideja pada na pamet,medjutim nema Rolanda koji je u dobrom stanju a da je jeftin,ne znam zasto ali ne pada mu cena nikako, a PA2 vec ima i po 1800 eura tako da sam neodlucan

Citat:
Originalno postovano od Marco7 Pokaži Post
@Vule
Sto bi sad ja ovde ubedjivao i demonstrirao tebi i svim ljudima kako stoje stvari!
Pa valjda zbog toga svi ovde i ucestvujemo na forumu,slazes li se?

Brate i da ti jos nesto kazem,najiskrenije,ne znamo se od juce ti i ja al stvarno nema potrebe da se dizu tenzije,daj da diskutujemo normalno,cemu padanje u vatru,ljubi te tvoj Brat...hteo sam da dodjem u Donji Stoj da te cujem sa PA3 al nikako se sa vremenom nisam uklopio a nije mi ni blizu bas,obecavam cim bude prilike dolazim na prvu sledecu svirku da te cujem i uzivam.

Zajebi Brate pricu ako te ovo nervira,ja ne sviram i ne uzivam u svom instrumentu zbog vas nego prvenstveno zbog sebe i ako je meni super,iskreno,hvala svima kojima se dopada to sto radim ali ja to radim zbog sebe tako da...uzivaj u svom novom instrumentu i ne nerviraj se,bice jos novih modela samo da smo mi zdravo
  Reply With Quote