First impresion
Ne slazem se sa tobom Marko. Opste je posnata fraza na zapadu
"First Impression is correct impression" sto snaci prvi utisci su istinski i mjerodavni. Meni netreba mjesec dana da bi cuo razlike nego odmah na prvu se cuje ono sto se treba cuti. Nakon duzeg vremena covjek se navikava na neki zvuk i procjenjuje na osnovu navike i ukusa. Znaci prvi sud je najvjerodostojniji a narocito kad je rijec o ljudima sa iskustvom. Ja se nisam zapalio sa PA3 a nisam ni slijepi zaljubljenik PA2. Meni nije problem sutra preci ni na Tyros ili bilo sto ako treba. Ne zelim pjevati slavopojke o PA3 zato sto ga imam ili sto je nov niti kuditi PA2 o kome sam pricao sve najbolje do juce. Ja samo zelim reci sto sam cuo uocio i sto sam zakljucio za sto mi ne trebaju tri mjeseca da bi to znao. A to sam rekao tek tako sto ce mozda nekom od clanova koji me poznaju to nesto znaciti pri odluci dali preci sa PA2 na PA3. Cak sam razmisljao dali se uopste trebam javiti po ovom pitanju kad su mnogi vec rekli svoje ali eto javih se i sa ovim zakljucujem javljanje sa moje strane o ovoj temi. Svakako da cijenim dobronamjernu izuzetnu aktivnost Markovu o ovoj temi.
|