Svatko tko se bavi ovim poslom ima takvih iskustava. Ja jesam nitko i ništa i miljama sam daleko od spomenutih iskusnih "vukova" i od mnogih drugih s foruma,ali svejedno varate se ako mislite da je pokušavam sebe gurnuti u neki prvi plan s ovim što pišem. Ja sam najobičniji "čoban" po pitanju svega oko muzike pa tako i iskustva i staža u ovom poslu,ali kao takav ne vidim razlog da u temi ne iznesem svoja iskustva iako su malena i prema ostalima "mlađa" jer sam tek počeo ovaj posao i aktivnost na forumu pa sad vama zvučim kao neki balavac koji soli pamet naokolo ali zapravo nemam tu namjeru jer svojim znanjem nisam u poziciji da pametujem. Možda neki "svježi" članovi ne pišu ovoliko jer misle da dok ne postanu netko i nešto da je bolje da šute što je po mom mišljenju krivi korak. Ne upoznam li se s forumskom rajom,đaba mi sve šta visim tu. Svi smo jednom počeli pa tako i ja i mislim da nisam jedan od onih kojime treba svaku rečenicu stavljat pod povečalo što nije prvi put otkad sam ovdje pa se ovako u početku svega,najiskrenije nisam osjećao dobrodošao. Možda sve krivo vidim,ali još sam djelomično pod tim dojmom. Zato forumi i služe da se zezamo,prepričavamo iskustva i da se družimo i jedni drugima pomažemo u ovoj struci.
Napisao sam ono jer je tako bilo i o tome se piše u temi iako se pomalo kosi s naslovom pa savjetujem da se vratimo nazad sad kad sam vam se "ispovjedio".