Videti jedan post
Star 10.08.2011, 08:42   #4
Teodor
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Teodor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala puno!
@Tranzit. To je sve sto mi je trebalo. Vidim i ja sad da mi Kontakt i nije bas za tog posla, ali ipak cu da ostanem na njemu jer imam kompletne sve banke od Native Instruments sa brdo jako kvalitetnih i lako podesivih instrumenata od kojih mi se neda odvojiti Uradicu tako kako ste mi i rekli. Napravicu prvo za Drum i za Bass, pa onda dodavati banke za po jednu MIDI traku i tako sve dok laptop u stanju da gura, otprilike ce biti dovoljno nekih 8-9 banki koje nece biti ni izbliza pune, a laptop je jak tako da mislim da ce raditi fino sve..
Veliko mi je razocarenje sto Kontakt prepoznaje samo PC, sto je opet problem jer npr. svi programi u Bass banci imaju PC od 30-39 a CC32 od 0 pa na dalje, tako da imam 3-4 bassa sa istim PC i moram da biram izmedju njih. Takodje ako koristim neke bassove iz fabricke a neke iz user banke sa klavijature isto je problem...
Meni samo nije jasno, covjek prodaje, da sad ne reklamiram, on ga zove nesto workstation, pojma nemam a ustvari su to semplovi za kontakt. I on tvrdi da mu to automatski zamijeni fabricke boje iz klavijature sa ovim iz kontakta i da radi na skoro svim klavjaturama.. Pretpostavljam da je redao po GM standardu, ali opet i tu ima brdo programa sa istim PC a razlicitim CC32, pa sam mislio da mozda postoji neki nacin da se odradi MIDI routing malo bolje u kontaktu, ali izgleda nista...
Da li postoji neki drugi nacin da iskoristim ove instrumente iz kontakta, u nekom drugom programu koji ima malo bolji MIDI routing?
Ja mogu da konvertujem ove .nki u bilo koji format i prebacim npr. u vSamper ali se dosta gubi a i nemam vise one slajdere, tockice, efekte kao u Kontaktu..
Teodor je offline   Reply With Quote