Videti jedan post
Star 31.10.2007, 14:00   #22
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Vingula
Zemljak, nemoj me sramotit
Stari moj, jel imaš ti uho. Razlika u soundu je kao između kruška i jabuka, to je pod jedan.
Što se tiće rasporeda, to uopće nije bitno, nego je bitno da li i kako radi. Sad zašto ga nisu stavili na mjesto koje je tebi po čefu, to je zato jer je valjda neki qrac u KORG-u rekao stavi ga tu radi toga i toga Možemo u rasporedu pojedinih funkcija i tipaka raspravljat do ujutra, ali mislim da taj raspored kod pravog svirača ima jako mali utjecaj. Zato imaš "šlapu" pa na nju startaj i stopiraj
A ta veličina RAM mu nije tolika prednost kolika mu je prednost da kad upališ kljavu više nema čekanja da on otprdi s čitanjem samplova, nego odmah ožeži. Znači da je engin totalno novije generacije od starog.
I na kraju, najbanalnija usporedba : "Ne može golf III bit bolji od Golfa V pa da se postaviš na trepavice". Eto, o toj razlici govorim. Tvoji argumenti idu u prilog samo u slučaju usporedbe Pa80 sa Pa1X, e to je već onda drugi par rukavica. Bez obzira na cijenu, Pa1X osim kvalitetnije izrade i bolje tastature nema ama baš ništa bolje od Pa800 ni u kom segmentu bitnom za samo sviranje. Badava mu svi nazivi tipa Pro i Elite kad se radi o jedno te istom modelu, samo s nabrijanim dodacima ili varijacijama na "temu". Znači uspoređuje se Pa1X i Pa800, a Pro i Elite uspoređuj sa Pa800 Pro ili Pa800 Pro Elite kad izađe. Onda bi to bilo u redu, iako je i Pa800 bez raznih dodataka i ovako kvalitetniji synth od bilo kojeg Pa1X Pro/Elite itd.

Promijenjeno od kreso (31.10.2007 u 14:02 sati)
kreso je offline