Ljudi pozdravljam ja Nedimovo prisustvo na ovom forumu i svaka cast,covek je prisutan na mnogim tema,pozdravljam!Pozdravljam sve koji ce da ovde podele misljenje sa nama,ako ja ne znam nesto ili nisam imao kontakta sa spravom da mi svi vi kazete sta vam smeta pojedinacno i ja cu sve to da uvazim verujte mi,jer je to vase misljenje i svi mi smo osetljivi na razlicite stvari!Ali da pricamo o Korgu Pa1 x pro-u bilo sta lose je smesno,jer je to ljudi stvarno profi klavijatura!Licno meni smeta na njemu mnogo stvari:
-Mnogo teska dirka za soliranje(Kad radim tezgu rame zaboli od nabijanja dirki)
-Pich bender je mnogo daleko
-Ne moze da stane na zadnje sediste uvek je krivim i izvodim neke kerefeke kad transportujem opremu
-Bilo bi dobro da moze da stane jos malo memorije
itd...itd...
Ali ljudi ja na sve to zaboravim kad pocnem da sviram,kad cujem onaj zvuk,kad znam da me nikada nece izdati na tezgi da mogu sa njom u bazen da skocim i da znam da ce klavijtura da mi svira ja zaboravim na sve njene nedostatke a da ne pominjem kad je ljudi vide kako izgleda na sceni kakav im je komentar

A Pa80 mi ja zakovao najmanje 100 puta na sred tezge i to kad mi se desi hocu u zemlju da propadnem,svi gledaju u mene,neznam sta da kazem ma potpuno sranje....Imam jo mnogo toga da kazem ali je jedno sigurno da je Pa 1 jedina profi klavijutra koja je izasla posle Rolanda G800 verujte mi na rec
I jos nesto da kazem najmilija od svih klavijtura mi je Korg Pa 50 za 500-600e je kupis polovnu i zaradis sa njom mnogo,mnogo para a ona i dalje radi,radi...Ljusti joj se boja,talasaju dirke,izradjena od najlosijeg materjala ali sa njom odradjues profi svirku i ako je kineskaa i ako je od nikakvog materjala takodje te nikada ne izzdaaje na sred tezge