Videti jedan post
Star 31.10.2007, 11:04   #15
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso Pokaži Post
Meni niti jedan KORG trenutno nije vrijedan tih novaca. Imam svoje razloge i argumente. I zato sam odlučio da više nema šanse da kupujem ganz novo. Za godinu dana će taj famozni Pa-800 koštat upola manje, a Pa1X Pro već sad ide i po 1.600 € što mu je u mojim očima realna cijena od samog početka. To je samo malo bolji hardwar i softwar od Pa-80, jako malo, a košta duplo više
pa neznam bas dali je to pametno ja inace mislima da kupiti polovnu klavijaturu nije bas idealno resenje zbog svega sta su te klavijature prosle po tezgama i sa razno raznim muzicarima a svi ce naravno reci ma nije izasla iz sobe, kako da ne mislim da retko ko daje 2-3000 eura za nesto sto ce mu cucati u sobi. Ja bar ako sam ulozio 2 soma pa valjda cu gledati da ih nekako otplatim a nacin za to je "kafana" a kafana nije bas ko soba za klavijaturu

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline