ta opcija sa masterom, midi, rack, laptop i sl ne dolazi u obzir, jer to mi je previse komplicirano....
nije da me zanima samo klavir, jer da je, onda znam sto bi kupio, to bi bio neki stage piano 88 sa hamer tipama tipa CP33... ali onda gubim univerzalnost jer osim klavira nemam nista drugo...
uglavnom ono sto me zanima je upravo to sto kaze kolega je stari rolandov smek, i siguran sam da bi mi xp80 bio odlican, no medjutim pitanje dali cu naletit na njega, a u toj soluciji cu kupit nesto drugo...
zbog toga gledam tako nesto poput motifa ili tritona, pa sto naidje prvo...
iako se radi o kucnoj svirci, uzitak koji imam svirajuci meni opravdava tu investiciju tako da me to ne opterecuje... iako ja njih tu i tamo "prosecem" na koju manju svirku za dobro drustvo...
jos jedna solucija mi pala na pamet a to je G1000, moj nikad ostvareni san, jos iz vremena e86, ali sam onda presao na korga...
e sad, kad bi usporedio zvukove sa g1000 sa onima sa xp80, dali je velika razlika u korist xp80 ili su donekle isti??
ono zbog cega to izbjegavam je cinjenica sto znam da bi kad bi prvi put pustio ritam sa rolanda se prebacio komplet na njega, a imat 1xpro samo za solo je bez veze, a imat dva aranzera je isto danguba u sredjivanju, i onda kad su obadva tako dobra nemozes se odlucit kojeg svirat... a sad sam se taman naviknuo na korga i pravljenje ritmova i sredjivanje ovo ono, pa bi to sve jos morao ucit na rolandu, a to mi se nista nece, hocu konacno klavijature da ih upalim i sviram....
Promijenjeno od JOSIP.1 (05.08.2011 u 10:21 sati)
|