Videti jedan post
Star 04.08.2011, 21:41   #5
JOSIP.1
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 10.05.2008
Downloads: 94
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
JOSIP.1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@nikadvisekorg

malo sam trazio po internetu ali nebi nigdje nasao demo tih klavira sa plugin kartice, a neda mi se nista kupovati napamet dok ne cujem sto je unutra...

mada ta opcija ima smisla, ipak bi mi onda bilo jednostavnije kupit neki tr/le i prebacit sve semplove osim bubnja i basa sa pa1x na njega, i ostalo bi mi nekih 14-16 mb za neki dobar klavir..

ali ipak mi nekako milija opcija kupit neki klavijaturu koja je po ROM-u drugacija od pa1x... pa da dobijem neke vece razlike u zvuku...

@ivan
nedavno je bio jedan xp80 u oglasniku ali je prodan...
koliko negdje vrijedi ta klavijatura ako se ponovno pojavi u oglasu???

vrti se sed jedan xp50, ima i neko prosirenje, ali sta vrijedi kad je 5 oktava, kak cu po tom svirat klavir pretjesno je... makar bi ga kupio kad bi se bas naljutio zbog drugih zvukova koje sam cuo na youtube demo.... ali opet bi zalio za jos malo tipaka...

inace koliko sam istrazivao ima i motif 7 poprilicno dobre zvukove klavira, i inace ne zvuci lose, iako ni on bas ne nailazi po oglasnicima, stalno su 61 verzije....

na kraju cu izgleda kupit ono sta prvo naidje bez puno filozofije, samo sto su te 76 verzije rijetke...
JOSIP.1 je offline   Reply With Quote