@tranzit
Prijatelju veruj mi ako budes probao ovu dijetu tj ako imas potrebe, uopste nece tesko da ti bude da "izdrzis". tesko jeste prva 2 dana ali posle veruj mi ja cak ni cele obroke nisam mogao da pojedem. subotu i nedelju jedes sve iliti ono sto hoces samo umereno cisto da ne drzis dzabe dijetu. veruj mi nije jo jo efekat iz razloga sto ti dijeta smanji zeludac i da hoces posle ne mozes da dodas.
Samo da kazem svima ova dijata je takozvana "srcana" dijeta. daje se ljudima koji treba da operisu srce pa iz tog razloga da smrsaju sto se kaze sto pre. ako nekog bas interesuje ima je u medicinskim knjigama, sto znaci da nije nekom slucajno palo na pamet da je napise.
Ljudi ja ceo zivot imam problema sa kilogramima, posle bombardovanja 99 god, kao burence sam bio jer sam samo jeo. od tada ja uvek kuburim sa kilogramima i ovo je nesto sto mi je pomoglo jer bez toga teeeesko da bi sam mogao da smrsam jer sam pokusavao mnogo puta bezuspesno. iz najbolje namere sam napisao ovde da ko hoce moze da je proba ali da znate da je ZDRAVA. jo jo efekat ne postoji jer ti se zeludac smanji i nema sanse da ponovo jedes mnogo