Videti jedan post
Star 31.07.2011, 18:47   #2
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moram se sloziti s kolegom Vuletom. Vecina ljudi koji pisu pozitivno o PA3X, cast izuzecima, pisu romane, a ne prilazu uz romane konkretne dokaze. To bi trebalo da znaci da vjerujemo na rijec, a ne svojim usima i pritom je Vule izlozen iscudjivanju, kao sta ti treba da cujes kad sam ti ja rekao da je tako. Ni meni te price nisu uvjerljive, a ni snimci isto tako. Sve ono sto sam cuo na PA3X, cuo sam i na PA2X, kako preko snimaka, tako i kad sam ga isprobavao. Da ne pricam o tom bezobrazluku da se zvucnici prodaju za 888 maraka (444 eura), tako da vam pada u vodu usporedba sa njegovim prethodnicima, posto su i zvucnuici bili ukljuceni u cijenu. A dobro svi znate da se za te pare moze kupiti jedna dobra polovna kutija. Posto Vuleta znam i osobno, a i njegovo iskustvo s klavijaturama je veliko, znam da s pravom trazi snimak koji bi ga razuvjerio u trenutno misljenje, koje je slicno mojem.
Dakle, ukratko. Kolege, gdje su te snimke vasih klavijatura koje bolje izlaze od prethodnika? Nemojte mi postavljat nekog tamo iz Kanade, Svedske, Australije kako svira neku svoju vrstu muzike. Postavite snimak VASIH sredjenih PA3X, pa da onda mozemo konstruktivno raspravljati, ovakva daljnja rasprava ne vodi nigdje.

Dell je offline   Reply With Quote