Pratim ovu diskusiju oko Pa-3 sve vreme i primecujem da jedino sto kolega Vule na 40 stranica radi je da trazi neki snimak (a na njegovu zalost niko da mu ispuni zelju).
Kako mozete na osnovu nekih snimaka donositi sud o nekom instrumentu,moze neko da napravi los snimak ili bilo sta sto nece da se svidi nekome i sto ce lose da prezentuje klavijaturu a uostalem eto vam snimci u par predhodnih postova .
Zaista nemam nameru niti da se prepucavam sa bilo kime niti da ista ikome dokazujem da bih promenio njegovo misljenje,ja sam izneo svoje zapazanje jer sam imao i PA-1 i PA-2 i od pre petnaestak dana i PA-3 i namerno nisam hteo nista da pisem dok ne vidim kako se klavijatura ponasa u svirci,i ono sto sam napisao je moje zapazanje i hteo sam da pomognem ljudima sa svojim komentarom.Kao sto sam vec rekao svako neka odluci dali je sve ovo sto nudi PA-3 u odnosu na PA-2 vredno 1000e jer je to diskutabilno.
Svako ka ga je kupio njemu ta razlika svakako vredi ,a onaj ko nije opravda se razmisljanjem da je sve to isto i da nema nekih bitnih poboljsanja i sto bi onda bacao pare,pa trazi nekakve dokaze zasto je to bolje.
Ja konkretno nisam imao nijedan razlog da menjam PA-2 jer mi je radio odlicno i imao sam sve sto mi je bilo potrebno za svirku u njemu,sada kad sam ga zamenio nijednog momenta se ne kajem sto sam to uradio i sto sam dao tih 1000e doplate.
P.S.
A Vi Gospodine Vule prosetajte do prodavca korga pa pazljivo poslusajte PA-3 jer cete se izgleda nacekati za snimak.
|