Videti jedan post
Star 31.07.2011, 15:14   #13
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nema potrebe rasipati ustaljene fraze koje i vrapci na grani cvrkucu. Nemas ni ti ni bilo ko drugi argumenata za sve to jer tu argumenti ne trebaju. Ovo su cinjenice i tu se ne raspravlja o ukusu. I ti i ja dobro znamo da nikada Jugo ne moze biti ono sto je BMW. To sto oni imaju istu svrhu to jos uvijek ne znaci da se mogu staviti pod istu kapu. Po toj logici svejedno je da li sviras ma Bontempiju od 50 eura ili na PA3X. Je l' da da to sto pises nema smisla. Ni o audio tehnici mi nemas potrebe nista pisati jer to je moj svakodnevni i veoma omrazeni posao. Naravno da ima i softvare Vocodera ali to je jos uvijek stvar koja je domen hardvera ako se radi o najkvalitetnijim Vocoderima. Da li si ti ikada cuo jedan hardver Vocoder, da li si imao prilike da ga uporedis sa nekim softver Vocoderom, da li si radio sa desetine hardver Vocodera ili desetine softvare Vocodera pa da mozes imati uvid u sve razlike i slicnosti. Rekoh ti da nema potrebe da pisemo dalje jer sumnjam da ti imas namjeru i volju teoriju i praksu Vocodera da proucis i shvatis. Ovako pisemo zabadava a nije mi do opsirnog objasnjavanja ovog svega ako nema ko da pazljivo procita sa voljom da nesto i nauci.
tranzit je offline   Reply With Quote