Videti jedan post
Star 31.07.2011, 14:07   #10
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Imam prijatelja koji je maher za E-bay i stalno nekog đavla naručuje.
Njega ću upregnut kad dobro pronjuškam ako ne nađem kod nas nešto.
Imam neki strah od takvih kupovina da se nešto ne desi jer onda nemam kome plakat...

Možeš li mi neke (koje neću dolje navesti) proizvođače šapnut da se znam ravnat?

Ja sam nekad koristio jedan stari Dynacord,za Soundcrafrt sam čuo da je dobar,a dalje ne znam skoro pa ništa jer nisam imao puno iskustva. Možda ni ova dva nisu nešto jer nisam upućen skroz...

Ovaj A&H i Behringeri su mi pod nosom pa sam mislio s njima kombinirat jer znam ljude koji mi to mogu sredit. Između ostalih,ovdje su mi pod nosom još Alesis,Mackie,Peavey,Samson i Soundcraft.

Ima tu još prostora za odabir ali stvari su dosta skuplje i sad kad ste me "prosvijetlili" imam još jedno pitanje.

Jeli dovoljno 500 € da se završi priča s ovime? Ako neće ići preko 500 ja bih bio prezadovoljan. Za svirke ne zaradimo neke velike pare,sad smo nekako skupili neku paru da otplatimo kutije i počeli bi stavljati sa strane novac da se ponovimo s mixerom i da smo više mirni. Kad dođe zima,bit će manje svirke jer ovdje kod nas sve zamre,a i para treba više,tko će kupovat mixer tad...
smuchac je offline   Reply With Quote