Videti jedan post
Star 30.10.2007, 11:33   #31
cvelepa50
Banovan!

cvelepa50's Avatar

Registrovan/a dana: 25.02.2007
Mjesto: Austrija (Hallein)
Downloads: 457
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa800
cvelepa50 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
cvelepa50 pošalji poruku preko MSN messengera cvelepa50 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Reden

Citat:
Originalno postovano od Korgminator Pokaži Post
Mislim da bi Vaxter i Miki trebali da imaju funkciju kao Michael Vonken Yamahe, reprezentativci aranzera. Da rade razne prezentacije o novom izumu. Vas sam izabrao jer ste vi vodittelji ovoga website-a, a radi se o Yu-MIDI RX58 aranzeru. Sad vas dvojica pod hitno morate trampoline da nabavite i da pocnete vjezbati prevrtanje naprijed/nazad.

Za vrijeme prezentacije ja cu biti u publici, kao slucajni prolaznik, jer me mnogi ne znaju. Postavljat cu pitanja, namjestena, tako da cemo uvjek imati pozitivne odgovore. Pored vas dok prezentujete bice par "umetnica" koje ce u kupacim kostimima plesati, da bi svima onima sa pitanjima skrenuli paznju i da zaborave na pitanja.

Sto se koze tice, kolega Alen me je uvjerio da se radi o jako kvalitetnoj kozi koja je upotrebljena za trampolinu. Budite sigurni da je ova ovcija koza prosla kroz mukotrpni proces. Naime, nismo htjeli da na vjestacki nacin "rastezemo" kozu. Mi smo kozu rastegnuli na sasvim prirodan nacin, sa tim sto smo povecali obrok nasim ovcama i ugojili ih. Zelili bi McDonald's-u da se zahvalimo za sponzorku hranu. Pored ovoga, svako jutro ovce smo mazali Nivea kremom kako bi koza dobila kvalitet i sjaj. Osjecaj koze je fenomenalan.

Mislim da je i ideja fenomenalna a i sigurno ce biti ostvarena, jer se radi o timu veoma ozbiljnih studiskih profesionalci koji se jos od rane 2007 godine bavimo engineering-om profesionalnih aranzera i ostavili smo traga na mnogo brojnim aranzerima sirom svijeta.
hahha jaoooo valjo sam se kad sam cito ovo hahah
pozdrav svim kolegama
cvelepa50 je offline   Reply With Quote