Pozdrav svima!
Kako sam uzeo Behringer Xenyx 1204USB i pomalo se zajebo,vidim sad i sam da sam bez efekata gologuz na svirci. Još ću se malo poigrat s njime da ga podesim ako se išta može,ali svejedno naručujem ovih dana 1222FX ili pak Allen&Heath ZED-10FX. Odsvirali smo dvije svirke s 1204USB i nismo se puno igrali s njime jer praktički nemamo vremena jer radimo i ja i kolega svaki dan do kasnih sati pa smo praktički ove dvije svirke odsvirali bez da smo dirali potenciometre na njemu....
Najviše nas smeta mutav,tup i suh zvuk vokala,a ostalo je manje-više za nas dobro pa ako ga sriktamo da nam valja,bit ce dobro.
Kako god bilo,uzimamo mixer s efektima a 1204USB ide u kofer za rezervu,jer neće ga nitko baš kupit kao takvog a rezervu ako danas nemaš,propadaju svirke a to nije dobro...
Sad me dakle zanima dvojba između Allen&Heath ZED-10FX i Behringer Xenyx 1222FX ili pak ako imate nešto pametnije za preporučit u tom cjenovnom rangu.
Oba su nam plafon po pitanju para,ali bez efekata,ponavljam,nije to to. Da se nismo zeznuli s 1204USB,sad bi bilo lakše,al šta je tu je. Bar imamo rezervu,a kao novog i korištenog samo dva puta,lakše ga se može prodat ako dođe do toga...
Znam,svi ćete mi reći da uzmemo A&H,al svejedno želim čuti što više mišljenja,kako,zašto i tako dalje....
Nama trebaju dva kanala za mikrofone,jedan za gitaru i jedan za klavijaturu i ti je to...
Behringera imam za 200€ a A&H za 240€. Novi su oba i oba imaju garanciju.
Eto,da vas čujem...
Zahvaljujuem unaprijed na odgovorima.