ha opet ja

probao sam taj E50 ovako

aranzer kao aranzer novija sminka sve isto samo na moderniji nacin upakovano, E50 za tu lovu pravda sebe definitivno a kad bi birao izmedju nje i pa 50 pre bi uzeo nov e50 ipak Roland ima opasne aranzere, jedino me je malo razocarala dirka nekako mi deluje jeftino al za te pare odlicna za razliku od hm..ovaj da ne imenujem sad modele.....a moram !!! aaaa PA50

STO SE TICE SAME KLAVIJATURE semplovi su odradjeni super mada sam probao klaijaturu fabricki podesenu *preset* nije imala bas nista za nase trziste i tako fabricki malo zvuci tupavo e onda me neki djavo terao da je cackam malo dublje i mogu reci da ima more i more kombinacija za stelovanje i netreba puno vremena da joj se udje u sistem rada mislim za one koji poznaju Rolande moze da se mnoooogo lepo podesi cak kazem ko je bolje upozna moze ludilo da izvuce iz nje al opet glavna zamerka solo farbe tu mora neki korg nema sta ima ona fine harmonike, sax, duvace, gudace....sve moze da se spakuje lepo al ipak ja Roland drzim kao MOCAN ARANZER.
ps. ovo je moje licno misljenje i utisak
generalni utisak od 1-10 bi bio 8
MANE:
1. solidna izrada
2. srednja klasa dirki
3. klimavi silikonski dugmici
i i i ? i ?
nema vise

mada opet kazem ZA TE PARE SEBE PRAVDA.
PS. Jos jednom da napomenem ovoje MOJE LICNO MISLJENJE!
pozzzzz