Videti jedan post
Star 12.07.2011, 02:41   #34
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Interesantno je a i simptomaticno da bas oni koji u osnovi krse zakon traze neka svoja prava i to bas ondje gdje su sami pocinili krivicno djelo. Cak se angazuje i advokat zato sto gazda nije platio dogovorenih 100 eura, nego 70 za taj rad na crno. Pardoksalno. Cudi me samo sto se ne pojavljuju vikend piloti ili vikend ministri, mada ne gubim nadu da ce i toga biti. Muzika je izgleda najpovoljnija privredna grana za krsenje i negiranje zakona. Imas potpuno pravo Vule, to sve treba hapsiti. Bilo bi zatvorskih bandova koliko hoces. Od '72. sam clan jugoslovenske estrade a od '95. njemacke estrade, koliko sam za tih skoro 40 godina platio poreza, napunio bih dobar kontejner, al' onda kada bi trebalo da berem plodove svoga truda, dodje najezda vikendasa skalpira gaze (moze im se, ne placaju porez), drzava nemocna da to dovede u red a oni sviraju li sviraju (iako vecina ne bi trebalo ni kao gost da udje u restoran a kamo li kao muzicar) i kako su bucni na bini, tako i u permanentnom trazenju svojih nekakvih prava. Totalni javasluk i anarhija.
tranzit je offline   Reply With Quote