Videti jedan post
Star 12.07.2011, 01:36   #33
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od energy Pokaži Post
Vule] da li mogu da znam sta znaci "vikend muzikanti".Ja sviram uglavnom vikendom zato sto tad uglavnom i ima posla.I interesuje me kako neki fajlas ili kako ti kazes "vikend muzikant"moze nekom 'Profesionalcu" da pokvari posao.Svaki fajlas,vikend muzikant i profesionalac imaju svoje mesto pod ovim nebom.svako se bori da zaradi kako zna i ume.
Zar ti rec "vikend muzikant" sama ne govori dovoljno? Imas 5 radnih dana u nedelji i tada radis u firmi ili fabrici a u petak i subotu se pretvaras u muzicara...tako se ne moze raditi ozbiljno posao ni muzicara niti bilo koji drugi i nemoj samo da me teras da ti sad objasnjavam dalje.
Fajlasi ili ti "vikend umetnici" kvare posao svakome jer kao sto kaze @Tranzit rade na crno,ne placaju ni licencu ni porez niti bilo sta jer uglavnom rade za sitne pare itd,nekim gazdama je i to muzika iako lokal zvrji prazan i njemu samome nije jasno zasto a covek ima muziku...onog momenta kada bude potrebno da sve bude na svom mestu,licenca,ugovor,dozvola za rad,porez itd,bice i potrebno da muzika pokaze rezultat da bi bila placena i tim novcem se pokrili troskovi...e tu ce mnogi da "zaginu",tu ce se napraviti selekcija ko moze i treba da radi a ko ne. Valjda sam bio jasan sad?

Ja sam za to da se hapse svi koji ne postuju zakon i propise.
  Reply With Quote