Videti jedan post
Star 11.07.2011, 18:57   #2
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Ovo za "Tosu" uopste nije neukusno,nemoj da se vredjas,zamisli da sam napisao da se "pravis glup,blesav,sasav" ili nesto slicno,tek bi onda hormon proradio...nije meni namera da uvredim bilo koga budi siguran. Ovo da si mlad stoji ali da nisi cuo za licencu ni to ti ne verujem jer smo na forumu o tome pisali milion puta i ti si ucestvovao u tome siguran sam.

Za sve ostalo si u pravu,prakticno je situacija takva kakva kazes i to mi ne mozemo mnogo da promenimo ali...zakon pise ona sa "pendrekom u ruci" i ako se odluce da ga sprovedu bice ovako kako sam pisao. Teoretski je sve to tako ali...uvek postoji laptop, WINAMP,DJ umetnici, itd,sve to moze da se pusta u lokalu i ako to pravi posao onda super ali veruj da nije sve to tako,zivece muzika i ziva svirka, i u doba najvece bede ovde zivela je i prezivela,samo stvarno treba neki red da se uvede a kako ja iskreno ne znam.

@Sinisa,polaganje mislim da kosta oko 4000-5000 din plus clanarina za godinu dana oko 6000 din,skupa sve 10-11000,nemoj da me drzis za rec u dinar ali 200 evra sigurno nije cena,to se moze proveriti. Polozis jednom i miran si,ostaje posle godisnja clanarina i zasticen si kao Beli Medved posao ima samo da stize
  Reply With Quote