Videti jedan post
Star 07.07.2011, 05:17   #2
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozz drug, evo da pokusam da ti odgovorim. Mislim da to nije klavijatura za tebe. Boje istina mogu da se ubacuju, ali to su ti njene izeditovane boje, a ta yamaha je jako siromasna u editingu, tako da ne mozes napraviti bas neko cudo od boja. Nema cak ni mono a ni portamento, sto je jako vazno u narodnoj muzici. Sto se tice memorije za boje ne znam koliko mozes da sacuvas, ali tacno je da mozes samo jedan user ritam da sacuvas. Sve ostalo moras vuci sa usb-a, a cuo sam da kod nje usb radi sa malo kasnjenja, npr. ima pauza dok ucitavas ritam za ritmom. Sto se tice registracija takodje mozes da sacuvas i pohranis postavke npr. boja, tempo, ritam, transpoze itd itd... ali opet najbrze poziva ono sto je u njenoj memoriji, sa usb-a poziva sporije. Ritmovi pasu od svih yamaha psr serija, mozda uz malo dorade. Sve u svemu ja ti nebih preporucio da je kupis ako mislis neke svirke da odradjujes sa njom, tih para ona ne vredi. Razmisli mozda o nekom starijem ali dokazanom aranzeru u tom rangu da ne nabrajam sad da ne skrecem sa teme. Ili da skupljas jos pare pa da uzmes njenu stariju sestru psr s700 koju imam i ja i koja radi odlicno, ima sve sto je fali na psr s500 ( i mnogo vise) a polovna nije vise tako skupa.