Videti jedan post
Star 30.06.2011, 01:32   #4
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Upravo to i potenciram .... probaj ucitaj i jedan ritam od taj set i probaj dali ce taj drum kit raditi na ritam iz taj set.
Jedan ritam je kucan sa dobos na E2, drugi je kucan sa dobos na A0, u taj fabricki kit ko zna gde mozda na F0. Ako ritmove u taj set su kucani na E2 onda je moguce da na A0 uopce nema dobos postavljen u drum kita. I na drugi ritam koji zahteva dobos na A0 nece se cuti iz taj drum kit jer nije postavljen.

Po standardu trebas imati dobose na F0, A0, D2 i E2. Kad menjas ono Snare: off, Snare1, Snare 2 ili Snare 3 odabiras neki dobos od ove 4 dirke.
Naravno moguce je da otkucas dobos i na neku drugu dirku sto dodatno otezava posao uraditi drum kit. Probaj ovo sto sam gore napisao.
A evo jos jedan savet. Taj ritam koji ne radi sa novog drum kita, probaj menjati Snare u Menu u Style controls. Recimo stavi na off i memorisi. Onda udji u record/edit i odaberi drum traku (na nju nek bude postavnjen taj problematicni drum kit). Proveri sad u Event edit koji se udarci ne cuju i sta bi trebali oni biti. Znaci trebas saznati na koja dirka ti trebe dobos recimo. Onda kad to vidis udjes u Sound mode i na ta dirka na taj drum kit postavis dobos kakav zelis da ti udara u ritam. Mislim da ces me razumeti....
Ace je offline   Reply With Quote