Videti jedan post
Star 08.09.2005, 19:46   #5
laky
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
laky befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
...Laky-a kojeg ovim putem molim da nam ustupi svoja autorska prava da se isto postavi ovdje na forum.
Ma nema problema slobodno postavi.Sto vise ljudi vidi i procita taj tekst, bice valjda neke koristi :wink:

Da kazem i jos ovo.Treba krenuti sa nekom temom, pa cemo videti dokle cemo dogurati.Ne treba se unapred ogranicavati, mozda bude 10 postova, a mozda bude i 110.Sve zavisi od interesovanja i potreba clanova.

Koliko sam ja razumeo Kreso je stavio jedan pre svega oblik u naslovu a to je "Internet škola sviranja".Po meni ona obuhvata pre svega nacin na koji ce se teme prezentovati a to je kao sto svi znamo internet
Evo moj predlog je da se otvori novi post Internet škola sviranja-aranzeri.Tu cemo krenuti od osnovnih stvari na aranzerima.Verujem da ce tema biti interesantna, narocito onima koji imaju a ne poznaju dobro aranzere( ovi koji poznaju , pa njima nece biti interesantna a i nije njima ni namenjena :wink: )
Recimo jedan od postova bi bio na primer kako se na aranzeru zamrzne tempo, i onda ce svako moci da kaze i objasni kako se kod njega(Korg, Yamaha,Roland ...) radi ta funkcija.I to je dovoljno, malo po malo nakupice se toga. :wink:
I naravno prva tema MORA biti bukvalno pocetak START-STOP dugme pa onda dalje....A o tome kako se programira i pravi ritam kasnije...sve u svoje vreme :wink:
laky je offline   Reply With Quote