Vrlo je lijepo što ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma, što vjerojatno znači da imate iskustva s radom na forumu, tako da vjerojatno nećemo imati problema s vama. Ipak, pošto ste i vi moderator, vjerojatno znate da svaki ozbiljan forum ima svoj pravilnik i red kako se treba ponašati. Upravo zato, jer se i mi smatramo ozbiljnim forumom i mi imamo svoj pravilnik kojega možete pročitati na ovom linku
http://www.yu-midi.org/forum/faq.php
Ako obratite pažnju na devetu točku pravilnika, uočit ćete da pod njom piše:
"Ne budite nestrpljivi"
Što je vjerojatno i razlog zašto nema nekog posta prije tog vašeg kojeg ste poslije napisali, ako nije tako ispričavam se. Ne bih nazvao prikladnim epitet "glupav" i to pogotovo ne od vas koji ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. I sami znate koliko truda i volje treba da se forum podesi kako treba, te kolika se naknada za to dobiva i koliko to vremena oduzima.
Što se tiče donacija, vaša je slobodna volja koliko ćete novaca donirati. Koliko god da donirate, mi smo vam na tome zahvalni, tako da nije potrebno znati koliko drugi uplaćuju. Donirati možete koliko hoćete, odnosno koliko vam servis kojim ćete uplatiti minimalno dozvoljava. Nakon što dobijemo potvrdu da ste donirali novac, imate
NEOGRANIČENU mogućnost preuzimanja podataka iz naše Download sekcije na 1 godinu.