Videti jedan post
Star 28.06.2011, 02:55   #6
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Moj odgovor je bio vrlo sadrzajan za onog ko hoce pazljivo da ga procita. Ti to ocigledno ne radis pa radi toga, "dijalog" zaista treba privesti kraju jer on svakako nicemu ne vodi. Mogu jos hiljadu puta napisati da je TLM 103 mikrofon iz donje klase Neumannove prozvodne linije i da je sasvim prosjecan cak i prilicno neupotrebljiv za snimanje vokala (jer za to nije ni namjenjen, pa cak i po specifikaciji proizvodjaca), ti ces hiljadu i jedan put tvrditi da je TLM 103 odlican mikrofon. Ja u klin, ti u plocu. Nema potrebe za tim. Uostalom Brauner Phantom je samo jedan od mikrofona koje sam kolegi predlozio kao alternativu u istom cjenovnom rangu. Zacudices se ali... ima i daleko jeftinijih mikrofona koji su opet isto tako daleko efektivniji od TLM 103 kada je snimanje vokala u pitanju. Treba probati, raditi sa svim tim mikrofonima, pa tek onda donositi sud i davati savjete. Voditi debate o svemu tome se moze ali samo onda kada se sve to nasiroko i nadugacko poznaje, mada te debate po obicaju prelaze u nezgodne rasprave koje onda nikome ne pomazu. Zato: The End.
tranzit je offline