Videti jedan post
Star 28.06.2011, 01:25   #78
smuchac
Odomaćeni član

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Imam dvije stvari. Jedna je primjedba a drugo je pitanje.

1. Registrirao sam se na forum jer mi je potrebna pomoć. Tako sam krenuo u temi o PSR 3000 i tamo mi je danas trebao jedan brz odgovor ali pošto sam ja napisao posljednji post 24.06., moj današnji post se je automatski "uvukao" pod taj post od 24.06. što nije loše pošto je uzastopan,ali s druge strane,tema nije otišla pod nove postove tj. nije "bumpana" i nitko nije ni primjetio pod novim postovima da sam nešto pitao pa je taj brz odgovor koji još čekam zapravo zbog pomalo glupavog podešenja foruma postao spor odgovor koji mi npr. sutra neće koristiti koliko danas. Nadam se da razumijete moj prijedlog da podesite taj plug-in da bar bumpa temu kad mi već ne dopušta skroz novi post nakon nekog mog starijeg posta. Znajte da mi nije namjera nabijati postove već naučiti nešto i smatram da je primjedba na mijestu,jer forumima se i ja bavim već dugo i moderator sam na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. Hvala.

2. Koliko ljudi inače doniraju i koje privilegije imam ako npr uplatim 15€. Pitam čisto da znam što me čeka nakon donacije. Nemam pay-pal ali imam prijatelja koji će uplatiti a ja ću mu dati lovu lako.

Hvala.
smuchac je offline   Reply With Quote