Tema
:
Malimuzicar -Demosnimci
Videti jedan post
23.06.2011, 19:03
#
90
Malimuzicar
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.12.2005
Mjesto: Njemacka/Stuttgart
Godina: 28
Downloads: 426
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg PA3X / Triton Extreme sa Mossboardom/Weltmeister Casotto 374
Interesi: Muzika i Fudbal
Hvala tranzit ,prije cu promjeniti klavijaturu nego nik ,posto prodajem Pa 800 a PA3X manja verzija je vec narucena i uzimam ga dok prodam PA 800,sto se tice moga oca to je meni mali problem on ce to meni da kupi
Veliki pozdrav
Dodato:
Imam ja i drugih osim JVu repertoaru sada sam se okrenu starijim pjesmama i sevdahu
Ali hvala na prjedlogu i druge kolege sa yu-midi su mi to rekli i imali su pravo
Veliki pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od
erno11
Aladine, blago se tebi. Kad ces dobiti od tate Korg Pa3x. Sto bi ja to volio, ali se nemoze
Dok prodam PA 800 a PA3X je vec narucen mozda je cak i stigao stavio sam PA 800 na Ebay i u novine ako nista dace ga otac uz donaplatu za PA3X
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od
Vule
Mlad je,vremena svakako ima za sve,mozda je tamo gde on zivi JV u trendu pa je to razlog...u mom kraju je bio u trendu pre jedno 20 godina pa sam po malo i zaboravio taj muzicki pravac,ali svakako ce mladi kolega razumeti nasu poruku da mu zelimo napredak u svirci u svakom smislu. Srecno.
Hvala Vule na savjetu ali si u pravu ovde gdje sam ja puno vole JV ali sad ucim sasvim drugi pravac starije pjesme i sevdah.
Veliki pozdrav
Dodato:
Dodato:
Promijenjeno od Ace (29.06.2011 u
02:39
sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Malimuzicar
Pokaži ovaj Profil
Pošalji privatnu poruku na Malimuzicar
Posjetite Sajt od Malimuzicar!
Find More Posts by Malimuzicar