Ali uz pa3x naravno i da se odmah uzme i crni spyder pro,jer silber nepase estetski.Pa kao gornja klavijatura dolazi samo Kronos u obzir,hehehehe.Ljudi moji Pa3x jest dobar instrument sa par novih mogucnosti.Razliku izmedju pa2x pro i pa3x cemo samo mi muzicari cuti.Ja kupujem otprilike svake 4 godine novi aranzer,i to najvise zbog mene,da bih ja imao komfor na svirci i ako je moguce barem malo bolje za mene zvucao.Ja sam sretan ako je zvuk malo cistiji iako to jakoo rijetko primjete u publici.Vidio sam vec 2 slucaja kupili su pa3x i stavljaju setove iz pa1x,malo je zalosno ali i ljudi su uvjereni da je to vrh.Pa3x treba znati i moci iskorisit.Cijena ce mu normalno polagano padati,sad ga ima u jako malome broju.Kada se popune lageri vijerojatno ce biti i vise prostora za trgovce po pitanju cijene.Plus sto instrument ima dosta bugova koji bi se trebali uskoro ispravit.Pa 3x jest sjajn instrument,ali ipak je to samo hrpa elektonike upakovano u plastiku,koji bez nas muzicara nemoze nista.Mi smo oni koji prezentiramo,vidim sam po sebi da bi mi nekad bilo bolje da sam vrijeme,koje sam potrosio na sredivanje svakoga modela pa mome ukusu,iskoristio na vijezbanje tehnike i trilera.
|