Videti jedan post
Star 21.06.2011, 17:07   #2
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@mojkarma

Jedno ti se mora priznati. Uporan si. Da ne vidim da se javljas iz Hrvatske pomislio bih da si iz Crne Gore ili iz Hercegovine (sad ce da me satru). Salim se naravno.
To sto sam samo uzgred pomenuo folder je tebe kako vidim vrlo uzrujalo. Napisao sam ti da pogledas u manual jer nisam vidio potrebu da to posebno objasnjavam, tim prije sto je to kako sam vec rekao, samo uzgred receno i u sustini bitno samo za brzinu odabiranja jer se izbjegava biranje drugog foldera na pocetku (mozes jos jednom pogledati taj post). Nije to nikakav imaginarni pojam a da je tako, uputicu te na poglavlje "Song Play-Modus", podpoglavlje "Song Play P0: Prog/Mix" na pasus "File (File Select)". Procitaj i bice ti jasno sto sam pomenuo taj folder. To sto Roland i Kurzweil nemaju Bankove to jos uvijek ne znaci da je to nepotrebno i da je to uredu. Korg i Yamaha imaju Bankove i to se pokazalo kao veoma korisno u brzini odabiranja tih nekoliiko stotina sounda. Jednostavno, to je sve preglednije jer u mraku bine i opstem narodnom veselju, dovljanju i lumpovanju, i pijanim balavim gostom okacenim za vrat koji ti nesto vazno ima reci na uho, svaka pomoc, pa i najmanja, je veoma dobro dosla. Za sviranje programiranih koncerata to sve naravno nije potrebno jer tamo, ako treba, moze se i preko JukeBoxa ili nekakvog Midi Timer kontrolera obaviti promjena sounda po unaprijed utvrdjenom redu. Pricamo o surovoj svakidasnjici nasusnog kruha muzicarskog a ne o idealnim uslovima koncerta u Milanskoj Scali.

@virtualni

Mozes splitovati sound programe u Sequencer Modusu.
tranzit je offline   Reply With Quote