@tranzit
Krivo si stekao dojam ako misliš da sam se ja sada nešto uzrujao.

Ali nema svrhe niti koristi u raspravi nabrajati nekakve imaginarne nedostatke tipa folderi i onda nekoga upućivati na čitanje priručnika ili komentirati kako nije isto sjediti u dnevnoj sobi ili svirati uživo.
Jednako tako nema svrhe pozivati se na svemoćne korgove inženjere i misliti da je nešto dobro samo zato što su oni tako nešto napravili kako jesu. Jer postoje klavijature koje uopće ne rade s bankama kao npr. Fantom G ili Kurzweil koji nikada i nije koristio banke. I ja nikada nigdje nisam pročitao da netko ima probleme s pamćenjem gdje mu je na Kurzweilu ili Rolandu koja kombinacija samo zato što nema podjele zvukova na banke. Što je pak kome lakše pamtiti, u to ne ulazim.
Ti si predložio kupnju triton racka, a to je dodatni trošak i uvelike dodatni posao usklađivanja dvaju uređaja preko midija.
Ja predlažem korištenje song moda (sekvencera) s gotovo istim efektom jer se song mode ponaša u svemu kao i Combi mode, s tim da je ograničen na 200 songova (=kombinacija) a to bi večini trebalo biti dovoljno.