Kako te ne zanimaju nikakve mogucnosti editovanja Dell?Daj ne zajebavaj,promenili su sam zvuk klavijture,ubac,ubacili mnogo drum kitova koje sada mozes da editujes kao u VST instrumentima tipa BFD,EzDrummer i slicno,ubacili su nove klavire koji razbijaju,nove gitarice se pojavljuju i ko god kaze da nema razlike izmedju Korgovih modela nije u pravu!Sredio je Korg konacno neke velike nedotatke ali opet ponavljam nervira me zasto uvek pozure sa izbacivanjem novog sinta pa im se stalno desavaju porpusti tipa OS i slicno.Velika je razlika bila izmedju Pa1xPro i Pa2xPro a takodje je i sada razlika izmedju Pa2 i Pa3!Ja sam godinama svirao Pa1xPro i onda kad sam presao na Pa2x mislio sam u pocetku da nema neke bitnije razlike a sto sam ga duze svirao sve vise sam osecao razliku u zvuku i sve vise sam voleo Pa2xPro!Iste bolesti koje sam lezao kad sam tek uzeo Pa1xPro sada lezim i sa Pa3xPro a to je da ne mogu da namestim zvuk onako treba,znam da cu te finese srediti za jos nekoliko dana ali isto znam kad to sredim da ce masina da mi zvuci kao bateeija haubica

Postoje razlike i to velike veruj mi . . . Sto ce tice sklanjanja vokala to je obicno sranje,vokal se uvek nalazi negde u sredini i vocal remove mu samo skine srednje tonove i to je kao to!Zvuk matrica je 0 bodova i dalje ima malo glasa u daljini!Odavno postoje takvi programi za racunare i to je sranje,uopste necu da gubim vreme oko toga!Nema nigde da pise made in China kao i na Pa2xPro i Pa3x je made in Italy